top of page

Vår inriktning:

Vi strävar efter att skapa funktionella planlösningar med stilsäker design och fokus på effektivt utnyttjande av ytor och ekonomiska aspekter. Vår kompetens sträcker sig från den traditionella sekelskiftesstilen till att anpassa oss efter varje unik arkitektonisk preferens.

Vår arbetsprocess:

Vi inleder våra projekt med kundintervjuer och platsbesök för att förstå behoven och önskemålen hos våra kunder. Därefter utarbetar vi förslag och ritningar, med hänsyn till ekonomiska ramar och lokala detaljplanekrav. Vi söker samverkan med stadsbyggnadskontoren för att säkerställa att alla projekt uppfyller gällande regelverk, inklusive komplexa situationer som involverar kulturmärkta byggnader.

 

Vårt nätverk:

En central del av vår framgång är vårt väl fungerande nätverk av branschexperter. Det inkluderar byggare, konstruktörer, kontrollansvariga, brandingenjörer, plåtslagare, mark- och bergentreprenörer. Vid behov samarbetar vi aktivt med en större arkitektbyrå för att tackla mer krävande projekt.

Prissättning och kundtillfredsställelse:

Vi följer branschpraxis när det gäller tidredovisning, debitering och prissättning. Vårt främsta mål är att säkerställa att våra kunder är nöjda med vårt arbete, och vi strävar efter att uppnå detta mål innan vi avslutar varje projekt. Kundens tillfredsställelse är vår högsta prioritet, och vi är dedikerade att uppfylla dina mål och visioner för ditt projekt.

Quote från Robert Brundin.png
C96AFF26-7F89-4EB0-9728-D8BD80C025CA.jpeg

CARL-DANIEL    NORENBERG

Vårt mål:

Vårt övergripande mål är att skapa bostäder som är estetiskt tilltalande och praktiskt funktionella samtidigt som de är kostnadseffektiva och ekonomiskt hållbara. Vår portfölj inkluderar en mångfald av projekt, från sekelskiftesinspirerade bostäder till moderna lösningar som maximerar utnyttjandet av utrymme.

Utforska våra projekt:

För att få en bättre förståelse av vår arbetsportfölj och vår kompetens, är du välkommen att besöka vår hemsida på norenberg.se. Där hittar du exempel på projekt, inklusive bostäder på Resarö, villor i Saltsjöbaden och omvandlingar av olika bostäder.

Kontakta oss: Vi ser fram emot att diskutera ditt nästa projekt och hjälpa dig att förverkliga dina arkitektoniska visioner.

bottom of page