top of page

Samarbetspartners

Erfarna sammarbetspartners innebärt trygga resurser i samlade projekt. 

Här några i mitt nätverk som jag dagligen  jobbar med. 

Skärmavbild 2022-01-29 kl. 11.58.27.png

Arkitektbyrån Arkvis AB , Stockholm och Göteborg

En ung , kreativ skicklig arkitektbyrå  ledd av Shadi Jalali Heravi  och Anna Lund . Byråns kompetens inom både kommersiella projekt som restauranger och offentliga byggnader  miljö och  sjävklart flerbostadshus och villor gör dem till en fantastisk partner i större projekt.

Skärmavbild 2022-01-29 kl. 19.13.43.png

Byggnadskontrollant  Anders Nelson NAB 

Anders är en  erfaren och kunnig Kvalitetsansvarig med flerårig erfarenhet även som egen byggmästare, en garanti för  och en viktig framgångsfaktor för ett lyckat bygge

Skärmavbild 2022-12-08 kl. 18.27.16.png

Sveriges Bostadsrättscentrum AB

Jimmy Eriksson jobbar som projektledare vid upphandling  och genomförandet  av projekt som  ombyggnad fastigheter samt exploatering av vindar och gamla ekonomiutrymmen  till lägenheter..  SBC lämnar  i de flesta fall där det är möjligt  ett fast pris inklusive "allt" med garantier och försäkring  för att kunden skall få en tryggt och kvalitativt genomfört projekt.

Skärmavbild 2022-12-08 kl. 18.30.04.png

ANC Partner AB 

ANC Partner AB  med Aleksandar Carapcic, civilingenjör  inom byggnadskonstruktion, är verksamma som byggnadskonstruktörer och SBR ansluten  KA, kontrollansvarig. Aleksandar har  stått för flera av våra konstruktionsritningar och samråd med byggare och stadbyggnadkontor.

Klienter: Klienter
bottom of page